Scoala de soferi

Scoala de soferi MAX

Despre Noi


Scoala de Soferi Max a fost fondata în anul 2015 pentru a raspunde nevoilor celor care doresc sa invete sa conduca un autoturism intr-un mediu profesional si de incredere. Vrem sa reinventam modul de predare a legislatiei rutiere si sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a invata tainele sofatului de la instructori auto cu experienta, intr-un mod placut.

Instructorii nostri auto sunt adevarati pedagogi care stapanesc cunostintele necesare in acest domeniu si tehnici de predare moderne menite sa raspunda nevoilor fiecarui cursant. Pentru a ne asigura ca fiecare cursant se simte confortabil in spatele volanului, in timpul orelor de condus, am decis ca fiecare sesiune sa fie predata in privat. In acest mod, instructorul se poate concentra asupra modului in care conduce cursantul sau, iar cursantul se poate concentra asupra drumului si asupra insusirii abilitatilor necesare pentru a trece cu brio examenul auto.

Sesiunile noastre de sofat le ofera cursantilor acces la informatii ce se vor dovedi utile in numeroasele situatii din trafic cu care se vor confrunta in viitor. Detinem secretele ce desavarsesc un conducator auto bun si adaptam metodele de predare in functie de experienta cursantului. Scoala de soferi Max se adreseaza atat persoanelor care nu au mai condus anterior, cat si celor care au nevoie de ore suplimentare pentru a stapani volanul sau nu au mai condus de mult timp si au nevoie de reacomodare cu sofatul.

Mai mult decat atat, abordam metode de predare speciale pentru cei care, desi au urmat cursurile unei alte scoli de soferi, nu au reusit sa ia examenul final fie pentru ca nu si-au insusit corespunzator cunostintele necesare, fie pentru ca nu reusesc sa se concentreze si sa isi pastreze calmul in momentul examinarii. Metodele noastre de predare includ intotdeauna incurajarea si motivarea cursantilor nostri pentru a le insufla increderea si determinarea de a deveni soferi buni. Instructorii nostri auto nu sunt doar pedagogi, ci si indrumatori si prieteni ai cursantilor, pregatiti sa ii sustina in timpul procesului de invatare.

Fiecare dintre instructorii scolii de soferi Max are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, acestia considerand rabdarea, calmul si bunavointa piloni de baza ai metodelor lor de predare. Scopul final al scolii de soferi Max nu este numai acela de a se bucura alaturi de cursanti in momentul in care acestia isi iau permisul de conducere, ci si de a educa soferi increzatori in abilitatile lor, prudenti si siguri, capabili sa devina participanti de incredere in trafic.

Cele 30 de ore de condus incluse in pachetul nostru ofera acces la toate cunostintele necesare pentru obtinerea permisului de conducere, cat si la colaborarea cu o echipa de pedagogi, antrenori si prieteni determinata sa ofere cursantilor sprijinul necesar de-a lungul intregului proces de invatare.
Inscrie-te la Scoala de soferi MAX