Şcoala de şoferi MAX lansează una dintre cele mai incredibile oferte pentru cei care doresc să devină şoferi: Satisfacţie Garantată sau Banii Înapoi! Suntem prima şcoală de şoferi din România care oferă o astfel de promoţie clienţilor săi. Pentru că ne cunoaştem resursele şi oamenii, dar mai ales pentru că ne dorim ca toţi clienţii care trec pragul şcolii noastre să fie 100% mulţumiţi!


Premisele prezentării acestei promoţii
Satisfacţia clientului este elementul principal care ne motivează în activitatea pe care o desfăşurăm. În acest sens le oferim clienţilor noştri un parc auto în care se regăsesc diverse mărci şi modele de maşini care oferă maximul de confort.


Autoturismele din parcul auto al şcolii de şoferi MAX sunt verificate în permanenţă pentru a se încadra în standardele de calitate prevăzute de legislaţia în vigoare. De asemenea, acestea sunt de diferite tipuri de motorizare, astfel încât să acoperim cât mai bine necesităţile viitorilor şoferi.


Asigurăm siguranţă maximă în timpul cursurilor noastre, graţie unor instructori profesionişti şi cu o experienţă vastă în domeniu. Ne îngrijim în permanenţă să le oferim cursanţilor noştri cele mai bune condiţii de studiu, fiind întotdeauna motivaţi de acelaşi stimulant: satisfacţia clientului.


De aceea ne-am gândit la această promoţie unică pe piaţa şcolilor de şoferi din România. În acest mod nu doar că ne testăm nivelul de performanţă pe care îl oferim, dar dorim să ne asigurăm că toţi clienţii noastri sunt cu adevărat mulţumiţi.Ce este conceptul de Satisfacţie Garantată?
Promovat la nivel intens în foarte multe domenii (iar noi deschidem calea şi-n sectorul şcolilor de şoferi din România), acest concept vizează asigurarea satisfacţiei totale a clientului. Dacă acesta, din diferite motive se hotărăşte să returneze un produs sau este nemulţumit de un serviciu prestat are dreptul de a solicita banii înapoi pentru acel produs/serviciu.


Clientul poate sau nu motiva alegerea de a primi banii înapoi, dar, pentru corectarea eventualelor greşeli, o informare motivată ar fi utilă. În general, genul acesta de promoţii se bazează pe calitatea deosebită a produselor/serviciilor oferite clientului. Este o formă de garantare a calităţii acestora, o probă indubitabilă că respectivul client va fi, cu siguranţă, satisfăcut de respectivul serviciu sau produs.


Dacă în cazul unui produs este mult mai uşor de evaluat modul în care acesta a reuşit sau nu să mulţumească un client, în ceea ce priveşte prestarea de servicii, unde intervine destul de des elementul subiectiv, este mai dificil.


Ne bazăm pe corectitudinea în aprecieri a clientului, dar mai ales pe ceea ce îi oferim noi acestuia:

•    O infrastructură verificată în permanenţă, cu autovehicule de diverse motorizări;
•    Personal de un profesionalism desăvârşit, atât la cursurile teoretice, cât şi la cele practice;
•    Asistenţă de cea mai înaltă calitate pe întreaga desfăşurare a cursurilor;
•    Acces la cele mai noi informaţii din legislaţia rutieră;
•    Program flexibil;
•    Oferte promoţionale care se adresează tuturor celor care îşi doresc să devină şoferi.


În plus, această promoţie este o formă prin care ne arătăm respectul pentru client. Ne punem în joc de fiecare dată prestigiul şi experienţa pentru a-i dovedi acestuia că suntem 100% profesionişti şi dedicaţi. În acest mod, clientul nu doar că o să capete încredere în noi, dar va fi mai sigur pe sine şi va ştii că se poate baza oricând pe şcoala de şoferi MAX.


Cum funcţionează promoţia Satisfacţie Garantată sau Banii Înapoi?
Înscrie-te la cursurile şcolii noastre de şoferi, achită taxa aferentă şi dacă în termen de 14 zile consideri că serviciile oferite de noi nu sunt la cele mai ridicate standarde de calitate, îţi vei primi banii înapoi.


Tu trebuie să evaluezi calitatea serviciilor prestate, modul în care s-a comportat maşina şi instructorul, nivelul de cunoştinţe transmise şi să ne comunci părerea ta. În cazul în care nu eşti mulţumit/ă de modul în care decurge pregătirea, atunci vei avea dreptul să soliciţi banii înapoi.


Cui i se adresează această promoţie?
Promoţia este valabilă doar pentru persoanele care s-au înscris la cursurile de şcolarizare a şcolii de şoferi Max. Nu se adresează celor care urmează cursuri de perfecţionare, dar aceştia se vor bucura, ca intoteauna de ofertele promoţionale lansate de şcoala noastră în mod periodic.


Care este termenul în care clientul poate solicita returnarea banilor?
Clientul are la dispoziţie o perioadă de 14 zile pentru a se edifica asupra calităţii serviciilor prestate de către şcoală de şoferi MAX. În această perioadă trebuie să ne comunice dacă este satisfăcut de calitatea serviciilor, în caz contrar putând opta pentru returnarea banilor. Dacă termenul de 14 zile este depăşit se consideră în mod tacit că serviciile noastre sunt la calitatea dorită de către client, ceea ce înseamnă că efectele promoţiei nu se mai aplică.


Satisfacţie Garantată- o oferata orientată către client!
Programul nostru “Satisfacţie Garantată sau Banii Înapoi” se bazează pe obţinerea maximului de avantaje de către client. În schimbul preţului achitat către şcoala noastră de şoferi, clientul va primi cele mai bune servicii, astfel încât acesta să-şi însuşească informaţiile necesare şi să deprindă tehnica de condus, necesare pentru obţinerea permisului de conducere.
Îl asigurăm pe client că vom depune toate eforturile pentru că acesta să beneficieze de absolut toate condiţiile pe parcursul cursurilor. Îi vom oferi:


•    Acces la informantii şi noutăţi din legislaţia rutieră, actualizate şi prezentate într-o manieră care să-i uşureze învăţarea;
•    Alegerea unei maşini din parcul nostru auto, adaptată nevoilor sale;
•    Instructori profesionişti, care să-i garanteze siguranţă pe întreg parcursul deplasărilor prin oraş sau în poligon;
•    Cadre cu experienţă didactică la cursurile de pregătire teoretică;
•    Acces la infrastructura şcolii noastre de şoferi.


Serviciile noastre vor fi întotdeauna impecabile şi ne vom asigura că pe întreaga durata a şcolarizării, clientul va beneficia de maximul de confort. Pentru noi este o oportunitate de a măsura nivelul calităţii serviciilor prestate şi al gradului de satisfacţie al clientului.

În plus, această promoţie ne va permite să se ne motivăm şi mai mult pentru viitor, astfel încât să păstrăm calitatea serviciilor prestate la cele mai ridicate standarde de calitate. Aşa că, eşti gata să te bucuri şi tu de promoţia unică Satisfacţie Garantată sau Banii Înapoi a şcolii de şoferi MAX?